Shpëtoni arinjtë!

Ju lutemi ndihmoni arinjtë më të pikëlluar në Evropë dhe kërkoni nga Ministria e Mjedisit të Shqipërisë të zbatojë ndalimin e mbajtjes së tyre në robëri!
Aktualisht janë rreth 50 arinj në vende të ndryshme të Shqipërisë duke jetuar në kafaze të vogla dhe duke u përdorur si atraksion turistik dhe si model për foto.
[…]
Na ndihmoni të ndalojmë mbajtjen e paligjshme dhe shfrytëzimin e arinjve në Shqipëri dhe të inkurajojmë Ministrin e Mjedisit në Shqipëri për zbatimin e ndalimit të mbajtjes së arinjve në robëri!

…read more

 

Leave a Reply